Priority Support

If you’re a Pro user, please open a support ticket.

Notifications
Clear all

Content Toglle Note Displaying & Especialy With Nested Content Toggle

Posts: 1
Topic starter
(@robindelage)
New Member
Joined: 1 month ago

I’ve some errors with Content toggle :

The element does not wan’t to display when it’s nested since the update (Even if a create a new content toggle).

 

If i create a content toggle , nest one in the first one it displays well, but if i refresh Gutenberg the second one is in error.

 

It display exactly as expected on the Viewer Side, but not on the Guttenberg editor

 

When i copy past a block with the error i’ve console error : 

load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35 Error: Minified React error #300; visit https://reactjs.org/docs/error-decoder.html?invariant=300 for the full message or use the non-minified dev environment for full errors and additional helpful warnings.
at wt (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:47841)
at vr (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:56452)
at js (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:121453)
at wl (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:88659)
at bl (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:88587)
at yl (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:88450)
at il (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:85274)
at fl (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:85661)
at Nn (load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:32474)
at load-scripts.php?c=0&load%5Bchunk_0%5D=wp-polyfill-inert,regenerator-runtime,wp-polyfill,wp-autop,wp-blob,wp-block-serialization-default-parser,react,wp-hooks,wp-depre&load%5Bchunk_1%5D=cated,wp-dom,react-dom,wp-escape-html,wp-element,wp-is-shallow-equal&ver=6.4.2:35:83226

 

I’ve Version : 6.4.2 of WordPRess

And here ar all the plugins i’me using : (I’ve tried to disable the WP Fastet Cache but the problem is still their)

AI Engine (Pro)
BetterDocs
BetterDocs Pro
Block Permissions
Code Prettify
Contact Form 7
 
EditorsKit
Embed Post
Import and export users and customers
Insert Pages
Manual Related Posts
Multicons
Oasis Workflow Editorial Comments
Oasis Workflow Pro
Redirect Redirection
Restricted Site Access
Simple History
Ultimate Blocks
User Registration
User Role Editor
WP Fastest Cache
WP Mail SMTP
WP Statistics
WPCode Lite

Topic Tags
2 Replies
Posts: 46
Admin
(@istiak)
Member
Joined: 6 years ago

I’ve tried to recreate the issue from my end. I couldn’t find the issue. Please give us some time to do more testing. 

Reply
Posts: 46
Admin
(@istiak)
Member
Joined: 6 years ago

The issue comes from the EditorsKit plugin. Please contact their support team. 

Reply

Introducing New Table Block Plugin - Tableberg

X
Need help?